Outplacement

Alle virksomheder kan desværre få brug for at skille sig af med en eller flere medarbejdere. Ved hjælp af et dedikeret Outplacement forløb, kan virksomheden sikre, at der bliver taget bedst mulig hånd om den afgående medarbejder. Gennem et forløb hos os, bliver din medarbejder fuld rustet til at klare opgaven som jobsøgende. Vedkommende vil kende alle de mekanismer, der virker som jobsøgende, og vedkommende vil have en færdig jobsøgningsstrategi som slutprodukt af sin proces hos os.

Vores Outplacement er et fastlagt forløb som tager udgangspunkt i den enkelt medarbejders udgangspunkt. Det som typisk vil indgå i vores Outplacement forløb er:

Sociale medier

Man lærer at bruge de sociale medier som et aktiv i sin jobsøgningsstrategi. Man vil i dybden lærer at bruge LinkedIn og sikre at medarbejderen vil få udarbejdet en professionel og søgbar LinkedIn profil.

Ansøgning og CV

Man lærer at læse stillingsannoncer samt at matche kompetencer og erfaring med det, der efterspørges i annoncen. Man lærer at skrive en ansøgning samt CV. Omkring ansøgning lærer man at udarbejde brutto CV, samt dedikeret CV.

Netværksmøder

Medarbejderen vil lære at bruge sit netværk som et aktiv i sin jobsøgning. Man vil lære hvordan man etablerer, forbereder og gennemfører møderne. De vil lære, hvordan de gennem netværket kan skabe nye kontakter og nye møder.

Output: Efter et Outplacementforløb vil medarbejderen have en fastlagt og operationel jobsøgningsstrategi. De vil samtidig have en skabelon til jobansøgninger og et gennemarbejdet brutto-CV. Desuden vil medarbejderen have en udarbejdet LinkedIn-profil samt instruktioner i at bruge LinkedIn og andre sociale medier effektivt. Medarbejderen vil desuden have en hands-on drejebog på hvordan de etablerer og afholder effektive netværksmøder i deres jobsøgning.