Rekruttering

HUCAPA har specialiseret i rekruttering af specialister, ledere, direktører og bestyrelsesmedlemmer. De områder, vi rekrutterer primært indenfor, er produktion, logistik, salg, bygge & anlæg samt økonomi. Samtidig er IT et kerneområde for os. Med mange års praktisk baggrund fra IT-branchen besidder vi en dyb viden om de mange områder under IT. Samtidig har vi gennem årene opbygget et stort og solidt netværk inden for IT.

Når vi gennemfører en rekruttering, så bruger vi altid en målrettet og fokuseret søgning efter de bedste kandidater, som matcher de ønsker, som vores kunder har. Efterfølgende kontakter og motiverer vi kandidaterne til at søge den pågældende stilling. Det er vores erfaring, at de bedste kandidater oftest ikke er aktivt søgende, og derfor skal kontaktes og motiveres for at byde ind på en given stilling. Mange af vores rekrutteringer er dybt fortrolige, da kunderne af forskellige årsager ikke ønsker at rekrutteringen er offentlig kendt. Derfor er det kun sjældent, at vi publicere jobannoncer.

Alt efter kundens behov kan en rekruttering foregå på mange forskellige omåder. Vi har 4 forskellige ydelser, som er målrettet til forskellige kundebehov, og som alle har vidt forskellige leverancer, priser og konditioner.

Fuld proces

Vi gennemfører den fulde rekrutteringsproces. Det betyder, at vi udfører alle opgaver i hele rekrutteringsprocessen, lige fra start og indtil der er skrevet kontrakt med kandidaten.

Finder

En rekrutteringsydelse hvor vi gennem en aktiv søgning finder de bedst egnede kandidater til kunden. Efterfølgende står kunden selv for testning, tage referencer og afholde samtaler

Tester

I denne løsning har kunden selv fundet frem til egnede kandidater. Vi gennemfører så samtaler, laver tests, tager referencer og checker eksamenspapirer.

Matchmaking

Her modtager kunden materiale på kandidater, som allerede er i vores database og netværk. Det er kandidater som vi har mødt, testet og hvor vi ved, de har de kvalifikationer og kompetencer, der efterspørges.

Tidligere rekruttering

Hvis du ønsker at se eksempler på rekrutteringer, som vi har gennemført så klik videre her!

Rekruttering