• Rekruttering

  Rekruttering

  Effektiv og diskret rekruttering af de bedste specialister, ledere eller direktører til din organisation.

 • Tyskland

  Tyskland

  HUCAPA satser på rekruttering i Tyskland, og vi har nu en partner, der arbejder direkte med opgaver i Tyskland. Samtidig er HUCAPA blevet medlem af Dansk Tysk Handelskammer for gennem dette netværk at styrke rekrutteringen på tværs af grænsen.

 • Rekruttering USA

  Rekruttering USA

  Med to partnere i USA kan vi tilbyde danske virksomheder at gennemføre rekruttering på tværs af Atlanten. Vores partnere er placeret i San Francisco og i Grand Rapids, tæt på Chicago. Der er tale om amerikanske partnere, som har megen erfaring i gennemføre HR relaterede opgaver, herunder rekruttering.

 • Outplacement

  Outplacement

  Skal du sige farvel til en eller flere medarbejdere? Vi har outplacement forløb, som målrettet hjælper dine medarbejdere videre i deres karriere.

 • HR Sourcing

  HR Sourcing

  Mange virksomheder har ikke brug for en fuldtids HR-funktion, men kunne godt bruge en HR medarbejder en eller 2 dage om ugen. Vi kan tilbyde dig at varetage denne funktion.

Rekruttering

Vi rekrutterer ved, at vi aktivt identificerer, kontakter og markedsfører din virksomhed og den aktuelle jobmulighed til de bedst egnede kandidater. Mange af vores rekrutteringer er fuld fortrolige og gennemføres helt uden jobopslag.

Outplacement

Alle virksomheder kan få brug for at sige farvel til deres medarbejdere. Vi tilbyder outplacement-forløb, som er målrettet til funktionærer, ledere og direktører. Kontakt os for at høre hvordan vi kan hjælpe dine medarbejdere på vej.

HR sourcing

Mange virksomheder har brug for at have en HR funktion, som kun er til rådighed 1 eller 2 dage om ugen. Vi tilbyder at varetage virksomhedens HR via et setup, som er tilpasset den enkelte virksomheds behov.


Lidt om hucapa og hvad vi kan tilbyde

Vores virksomheds-ide er at være en tæt partner med vores kunder i deres HR-relaterede opgaver.

Vi tilbyder løsninger indenfor rekruttering, onboarding, outplacement, HR sourcing og HR i M&A.

Samtidig har vi i HUCAPA specialiseret os i at gennemføre rekrutteringer i USA og Tyskland. Med partnere i Nordamerika og Tyskland kan vi tilbyde at gennemføre rekrutteringer helt efter gældende lokal lovgivning, normer og metoder. Samtidig sikrer vi, at vores kunder oplever en rekruttering, som ligner de danske rekrutteringer, som de kender. Samme høje kvalitet, samme tætte samarbejde og ingen skjulte omkostninger.

Vi har pt. kontorer i Odense, Charlottenlund, Hamborg, San Francisco og Grand Rapids.


sidste nyt fra hucapa
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her
#
Alexandria Brown er indtrådt som Ass. Partner i San Francisco i Californien. Alexandria har en solid baggrund fra HR funktioner i en lang række high-tech virksomheder som BuyAutoParts.com, BrightScope, If(we) og ChartBoost. Alexandria har således stor erfaring med rekruttering indenfor high-tech virksomheder, lige som hun har et stort netværk i området.
Required
Required